Najnovejši film režiserja Arnauda Desplechina je skrivnostna krimi drama MILOSTOh Mercy!«), ki temelji na resničnem dogodku.

Božični večer v severnem francoskem mestecu Roubaix. Vodja lokalne policije Daoud (Roschdy Zem) in sveži policist Louis (Antoine Reinzartz) se soočita z nasilnim umorom starejše ženske. Osumljeni sta dve mladi sosedi žrtve – Claude (Lea Seydoux) in Marie (Sara Forestier). Film prihaja v naše kino dvorane jeseni 2019.

Lea Seydoux je eno najbolj vročih imen v popularni kulturi že odkar se je v Cannesu zgodila premiera drame Adelino življenje, v kateri je odigrala eno od dveh osrednjih vlog, nato pa je skupaj s soigralko Adele Exarchopoulos in režiserjem Abdellatifom Kechichem dobila še Zlato palmo. 34-letna francoska lepotica, ki že več kot desetletje gradi uspešno igralsko kariero s svojimi vlogami v domačih produkcijah in tudi v Hollywoodu, je potomka premožne filmske dinastije, tako da je odraščala v udobju, obkrožena s slavnimi umetniki. Poleg igralskega talenta je tudi uspešen model, med drugim je obraz slavne znamke Prada, stala je pred objektivi največjih modnih fotografov.

Zadnje novice