Povzetek

V temačnem osrčju anonimnega mesta sledimo prepletenim zgodbam dveh morilcev, na smrt bolnega učitelja, skrivnostnega vratarja in nenavadne natakarice, ki živi nevarno dvojno življenje. Vsi se morajo soočiti z zločincem, ki se želi maščevati.

SPOZNAJTE SKRIVNOSTNE LIKE

Po vlogah v hollywoodskih filmih Volk iz Wall Streeta, Odred odpisanih, Jaz, Tonya se Margot Robbie vrača v velikem stilu – kot usodna ženska v filmu Terminal. Poleg nje v filmu blestijo Max Irons, Mike Myers, Dexter Fletcher, Simon Pegg, Katarina Čas,…

Margot Robbie kot skrivnostna natakarica Annie

Annie ni navadna natakarica, ki gostom služi le s kavo in pitami. Je skrajno manipulativna in ima več obrazov. V napovedniku smo jo lahko videli v različnih vlogah, z različnimi pričeskami, kako pleše striptiz na drogu, pa tudi kako uperi pištolo v človeka. Ko Annie pravi, da ima »neustavljivo željo po temačnih zgodbah » ji ni težko verjeti, kajne?

Simon Pegg kot profesor Bill

Profesor Bill je soočen z neozdravljivo boleznijo, zaradi katere razmišlja, da bi kar končal svoje življenje. Ko se znajde v restavraciji z neonskimi lučmi spozna skrivnostno Annie, ki mu daje zelo čudne namige in ideje.

Dexter Fletcher in Max Irons kot plačana morilca Vince in Alfred

Plačana dvojica dobi novi »projekt visokega profila« od strica iz sence, gospoda Franklyna… čeprav obstajajo velike možnosti, da pokončata eden drugega, še preden končata začrtano delo. Vince je starejši in izkušeni kolega, ki nenehno draži svojega mlajšega »prijatelja« in začetnika v poslu Alfreda. Alfreda, novega fanta Annie, pa vse skupaj ne skrbi preveč in začne spletkariti za hrbtom Vincea.

Mike Myers kot ekscentrični Clinton

Lik Clintona malce spominja na Austina Powers oziroma na različne vloge, ki jih je odigral Mike Myers. Ta nenavaden hišnik očisti vso »nesnago«, hkrati pa čez celoten film drži skrivnost, ki je ključna za zgodbo.

Katarina Čas kot Chloe Merryweather

Ključna vloga v zadnjem delu filma…

Neo-noar triler TERMINAL, ki ga je režiral Vaughn Stein, v naša kina prihaja 12. julija 2018.

MARGOT ROBBIE (Annie)

Avstralska igralka je leta 2008 začela igrati v nadaljevanki Neighbours (vloga ji je prinesla dve nominaciji za nagrado logie). Ameriške gledalce je prvič očarala v nadaljevanki Pan Am s Christino Ricci. Producente pa je resno opozorila v Scrosesejevem filmu Volk z Wall Streeta (»The Wolf of Wall Street«). Leta 2014 je igrala v filmu Francoska suita, leto kasneje v »Z for Zachariah« po znanstveno fantastičnem romanu Roberta C. O’Briena. Sledili so še filmi Žarišče (2015), Velika poteza (2015), Whiskey Tango Foxtrot (2016), Legenda o Tarzanu (2016), Odred odpisanih (2016). Lansko leto je odigrala glavno vlogo v filmu Jaz, Tonya. Pred sabo ima vsaj 8 filmskih projektov.

KATARINA ČAS (Chloe Merryweather)

je končala bežigrajsko gimnazijo ter diplomirala na ekonomski fakulteti z diplomsko nalogo Trženje slovenskega filma. Z igro se je sicer ukvarjala že od malega, a je svojo prvo vlogo dobila pri trinajstih letih v filmu Peklenski načrt (RTV SLO). Pri dvajsetih je delala kot voditeljica televizijskih oddaj. Posnela je kar nekaj slovenskih nadaljevank in filmov (Vrtičkarji, Hit poletja, Strasti, Življenje Tomaža Kajzerja,…). Leta 2011 je odigrala vidno vlogo v irski črni komediji Policist (»The Guard«). Film je prejel številne mednarodne nagrade. Dve leti kasneje pa je s pomočjo tujega agenta dobila vidno vlogo v biografski komediji/drami Volk z Wall Streeta režiserja Martina Scorseseja. Sledilo so še vloge v filmih Liam in Lenka (2014), Danny Collins (2015), Prehod (2016),… Lansko leto smo jo videli v filmu Prebujanja (Peter Bratuša), letos pa že v filmu Vztrajanje (Miha Knific). Njen naslednji projekt je biografski film Rubirosa o dominikanskem playboyju in domnevnem vohunu.

SIMON PEGG (Bill)

je igralec in scenarist, ki je zaslovel s televizijsko serijo »Spaced«, nadaljeval pa z uspešnicami »Shaun of the Dead« (2004), Misija: Nemogoče III (2006), Hot Fuzz (2007), Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje (2010), Misija: Nemogoče – protokol duh (2011), Tintin in njegove pustolovščine (2011), Paul (2011), Zvezdne steze (2009), Ledena doba 3: Zora dinozavrov (2009), Pr’konc sveta (2013), Divja salsa (2014), Škatlarji (2014), Misija: Nemogoče 5, Hector in iskanje sreče (2014), Igralec št. 1 (2018),…

MIKE MYERS (Clinton/Mr. Franklyn)

je rojen v Torontu, leta 1979 je bil kot punk roker v srednji šoli svetlobna leta oddaljen od scene v Studiu 54. Za svojo vlogo se je temeljito pripravljal, med drugim tudi s strokovnjakom za govor, da je svoj kanadski akcent zamenjal z newyorškim. Pred tem je Myers igral glavno vlogo v zelo uspešni komediji Austin Powers, za katero je napisal scenarij in jo tudi produciral. Ena njegovih najbolj znanih vlog je prav gotovo duet z Wayneom Campbellom v filmih Wayne’s World in Wayne’s World 2. Njegov naslednji projekt je akcijska srhljivka Misija: Nemogoče – Izpad.

Video in fotografije

1videi 1fotografije