V času, ko se zdi, da je vsak film ponovitev nečesa že videnega, v kinih resnično izstopa nov izviren in močan film.

Glede na številne talente boginje zaslona Michelle Yeoh, sploh ni presenetljivo, da je sprejela glavno vlogo v filmu Vse povsod naenkrat. Od močnih življenjskih dram do odbitih komedij in fantazijskih akcij; v filmu dveh režiserjev, znanih kot Danielsa (Dan Kwan in Daniel Scheinert) je na ogled njen celoten igralski talent. V bistvu si ne moremo predstavljati, da bi to vlogo lahko odigral kdo drug.

Gre za popolnoma izviren film v času, ko izvirnosti primanjkuje. Eden najbolj vznemirljivih filmov v zadnjem času.

Vse povsod naenkrat res naredi, kar obljublja v naslovu, ki ga poganjajo ambiciozne zamisli Danielsov (napisala sta tudi scenarij) pri oblikovanju zgodbe o družini, obžalovanju in depresiji s pogumno izvedbo, ki ve, kdaj je treba pospešiti dogajanje in kdaj pustiti trenutku zadihati.

To je zgodba o osamljenosti in tisti hromeči distanci, ki jo občutimo, ko med seboj postavljamo stene. Vse povsod naenkrat podre te zidove in to počne s prijaznostjo, empatijo in odobravanjem.

Čudovit, živ in močan film. VSE POVSOD NAENKRAT – v kinih od 19. maja 2022.

V KINIH OD 19. MAJA 2022.

Na spletnem mestu Rotten Tomatoes je kar 97% kritik pozitivnih, s povprečno oceno 8,8/10. Na strani IMDb ima film oceno 8,9/10, spletna stran Metacritic, ki združuje ocene filmov, TV-oddaj, glasbenih albumov, video iger in knjig, pa je filmu namenila oceno 82/100.

Zadnje novice

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja