Povzetek

© 2010 * akcija, 103 minute * Sylvester Stallone
Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke

Edino življenje, ki ga poznajo, je tisto v vojni. Zvesti so le drug drugemu.
To so Plačanci. Vodi jih Barney Ross (Sylvester Stallone), poleg njega pa so tu še nekdanji pripadnik britanskih specialnih sil Lee Christmas (Jason Statham), mojster borilnih veščin Jin Jang (Jet Li), strokovnjak za orožje Hale Caesar (Terry Crews), strokovnjak za razstrelivo Toll Road (Randy Couture) in ostrostrelec Gunnar Jensen (Dolph Lundgren).
Ti trdoživi fantje, ki živijo na robu zakona, sprejmejo na videz rutinsko nalogo. S pomočjo CIE se morajo vtihotapiti v južnoameriško državo Vileno in vreči z oblasti brezobzirnega tirana generala Garzo (David Zayas). Kmalu se izkaže, da so se podali na smrtonosno misijo. Pred njimi je težka odločitev: odrešitev njihovih duš ali uničenje njihovega edinstvenega bratstva. Scenaristu, režiserju in igralcu Sylvestru Stallonu je s PLAČANCI uspelo to, kar ni še nikomur pred njim. V enem filmu je združil največje in najboljše akcijske igralce vseh časov, to so:
Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews in Mickey Rourke.

NAJELITNEJŠA ZASEDBA AKCIJSKIH SUPER JUNAKOV V ENEM FILMU.

EAN koda:3830054370234
DVD izide: 13. september 2011

Video in fotografije

1fotografije