Untitled Document
Untitled Document
DOMOV FIVIA CENEX KONTAKT PRIDRUŽI SE NAM NA FACEBOOKU
PRIDRUŽI SE NAM NA TWITTERJU YOUTUBE CENEX/FIVIA
datum

Untitled Document
Untitled Document
TRGOVINA FIVIA /CENEX
ZADNJE NOVOSTI
CENEX KINO
FIVIA DVD
STORITVE FIVIA /CENEX
NAGRADNA IGRA
 
 

 

 

     
 
Vojna septembra v kinih

Režiser Tobias Lindholm, znan po odlični drami Lov (“The Hunt”), nam septembra prinaša film o človeških odločitvah in brezizhodnih situacijah, ki jih prinaša vojna v Afganistanu – film VOJNA (“A War”).

 VOJNA ni politični film, ampak film, ki bo na novo opredelil razumevanje vojne v 21. stoletju. Vojna, v kateri je zelo majhna razlika med civili in vojaki, kjer ne obstaja jasno vojno polje. Gre za humanitarni prikaz vojakov, ki so pod vplivom boja, v katerem so se znašli.


Nominacija za oskarja 2016 za najboljši tujejezični film.

 

Danski igralec Pilou Asbaek, znan po vlogi Eurona Greyjoyja iz televizijske serije Igra prestolov (2011) in Richarda v z/f akcijskem trilerju režiserja Luca Bessona Lucy, igra nosilno vlogo komandirja čete Clausa M. Pedersena. S svojimi vojaki je nastanjen v afganistanski pokrajini. Med tem skuša Clausova žena Maria na Danskem živeti povsem vsakdanje življenje s tremi otroki, ki pogrešajo svojega očeta. Med rutinsko nalogo se danski vojaki znajdejo sredi močnega napada. Claus bo moral prevzeti odgovornost, ki bo imela resne posledice zanj… in njegovo družino. Gre za zelo kompleksen film, ki postavlja v ospredje vprašanje – kaj narediti ko na dlani ni pravega odgovora?

 

 

V vojni krimi drami Vojna, ki prihaja na naša platna 1. septembra 2016, bomo poleg Pilouja Asbaeka videli tudi švedsko igralko Tuvo Novotny, znano po filmih Jalla! Jalla! (2000), Jej, moli, ljubi (2010), ter iraškega igralca Dara Salima iz epske pustolovščine Bogovi in kralji (2014).

 

Facebook.com/Cenex.Fivia

Youtube.com/user/CenexFivia

Twitter.com/FIVIAvojnik

Poslano od ales
 
     
Untitled Document
 
 

 
 
VEČ O TEM  
 
 

 
 
VEČ O TEM  
   
 
     
  * Trgovina CENEX / FIVIA
 
  * DaMix - MULTIMEDIJA  
  * OMDB Movie database (SI)  
  * IMDB Movie database (EN)  
 
 
 
Untitled Document

Untitled Document
Untitled Document
 
Untitled Document
 
     
  Pogoji uporabe | Izvedba: DaMix - MULTIMEDIJA  
  © Fivia d.o.o. 2010. Vse pravice pridržane.